Service

PERSOONLIJK KEUKENADVIES

Individueel, vakkundig en creatief. De elementa-keukenstudio's nemen uitgebreid de tijd om u volledig te adviseren. Met een persoonlijk op u en uw behoeften afgestemd ontwerp weet u zeker dat u binnen enkele jaren nog steeds gelukkig bent met uw droomkeuken. De elementa-keukenexperts adviseren u niet alleen over vormen, materialen en kleuren maar ook over de keuze van elektrische apparaten die aansluiten bij uw persoonlijke leef- en kookgewoonten. In onze speciaalzaken bent u verzekerd van vakkundig advies en een creatief ontwerp door onze keukenprofessionals. Indien gewenst zijn onze medewerkers graag bereid bij u langs te komen om u ter plaatse te assisteren bij het ontwerp van uw nieuwe keuken. Als u een afspraak maakt met een elementa-expert bij u in de buurt, dan helpen wij u graag verder!

ZIE MET EIGEN OGEN HOE UW KEUKEN STAP VOOR STAP TOT LEVEN KOMT

De elementa-keukenprofessionals maken bij het ontwerp van uw keuken gebruik van de allernieuwste software. Met behulp van realistische animaties ziet u met eigen ogen hoe uw droomkeuken stap voor stap wordt opgebouwd. Praktisch alle merken van elektrische apparaten en alle denkbare kleuren kunnen in de animatie worden opgenomen zodat u nog beter inzicht krijgt in de manier waarop uw nieuwe keuken zal functioneren. De professionele ontwerpsoftware maakt een optimale oplossing voor uw keuken mogelijk - ook bij lastige ruimtelijke situaties en speciale wensen.

MONTAGE OP MAAT

Al voor het ontwerp van uw keuken nemen wij de maten exact op zodat de uiteindelijke keuken meer dan aan uw verwachtingen zal voldoen. En bij de keukenmontage zijn wij net zo precies: onze vakmensen bouwen keukens niet alleen snel en zorgvuldig op, ze leggen ook meteen alle benodigde water- en elektro-aansluitingen aan. Ook na de montage en aflevering van de keuken kunt u altijd met vragen, speciale services of garantie-aangelegenheden bij ons terecht.Bij een verbouwing of renovatie van uw keuken kunt u uiteraard ook op ons geëngageerd advies en onze daadkrachtige ondersteuning rekenen - een heel keukenleven lang.