Fronten

KEUKENFRONTEN MAKEN HET VERSCHIL

Niets is zo bepalend voor de uitstraling van een keuken als de keukenfronten. Het front geeft de keuken een eigen, karakteristiek gezicht. Wij ondersteunen u bij de keuze van het juiste front voor uw keuken en informeren u graag over de verschillen in materiaal en ontwerp zodat u lang plezier kunt hebben van uw keuken.

Pagina van

 • Folie fronten

  Zeer gemakkelijk in onderhoud, met kunststof folie naadloos ommantelde fronten, die in uni kleur en in houtprint voor een attractieve prijs leverbaar zijn. De oppervlakte glad of geprofileerd, mat of glanzend.

 • Kunststof fronten

  Zeer sterke fronten met een hoogwaardige melamine toplaag. Aan deze toplaag kan structuur worden meegegeven waardoor deze vaak als houtprint aangeboden wordt. Ook in unikleuren leverbaar.

 • Kunststof CPL fronten

  Deze sterkste fronten hebben een kunststof CPL toplaag uit fenolharspapier, decorpapier en een transparante toplaag. Deze toplaag is beduidend dikker en harder dan bij kunststof fronten en daardoor robuuster.

 • Hoogglanslak-fronten

  Hoogwaardige, in meerdere lakprocessen geproduceerde en daardoor zeer duurzame lakfronten, kenmerken zich door briljante kleuren en een zachte “touch”.

 • Acryl-fronten

  Deze fronten in glasoptiek worden gekenmerkt door de hoogglanzende, briljante acryltoplaag en door de speciale kantafwerking die qua opbouw optisch overeenkomt met een glasfront.

 • Matlak-fronten

  De met arbeidsintensieve productieprocessen vervaardigde en met transparante matte lak verzegelde fronten zijn door meermaals lakken zeer robuust. Daarnaast voelen zij zijdezacht aan.

 • Structuurlak-fronten

  Structuurlak is een speciale manier van lakken, die om onderhoud te vergemakkelijken zijdemat is en een lichte structuur heeft. Structuurlak wordt in een veelvoud aan kleuren aangeboden.

 • Houten fronten

  Houten fronten zijn natuurlijke en duurzame fronten uit massief hout en edel fineer. Ter bescherming worden deze met een bijzonder sterke tweecomponentenlak beschermd.

 • Glasfronten

  Hoogglans of gesatineerde front uit 3 mm dik veiligheids-witglas aan de achterzijde volledig gelakt en met een 16 mm houtvezelplaat verlijmd. De glaskanten zijn met een omlopende kantafwerking in kleur beschermd. Het licht reflecteert en breekt op het hoogwaardige materiaal, wat zorgt voor een chique effect.